Wat voor soort video’s maak je? 

In de basis is het de missie van ECHT FILM om een goed verhaal over te brengen. Dat zit in een video, maar dat kan ook in meerdere video’s overgebracht worden. Soms zelfs meerdere videoseries. Voor particulieren maar ook voor bedrijven. De identiteit van jouw bedrijf of merk komt zo duidelijk naar voren. En daar kunnen dus verschillende soorten video’s bij horen. 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een video voor jouw evenement? Een aftermovie mag natuurijk niet ontbreken, maar heb je wel eens gedacht aan een “behind the scenes” video? Of branded content video’s die je samen met stakeholders maakt? Op die manier ontwikkel je een band met je potentiële  bezoeker. Grote kans dat ‘ie overtuigd is om te komen!

Maar ECHT FILM maakt dus ook films voor particulieren. Want echte verhalen zitten vaak nét nog even wat dichterbij. Je gaat trouwen met de liefde van je leven of je krijgt een kindje met de liefde van je leven. Je vader wordt 65 jaar en je wil een persoonlijke boodschap aan hem geven. Of misschien wil je een verhaal vertellen omdat je iets hebt meegemaakt wat anderen moeten horen. 

Wat de aanleiding ook is, je verhaal moet gehoord en gezien worden. ECHT FILM vertaalt het naar film. 

 

Voor wie werk je? 

ECHT FILM maakt films voor iedereen, maar richt zich voornamelijk op bedrijven. Denk aan klanten als vtwonen, Libelle, AutoWeek en nu.nl. Maar ook bedrijven als Albert Heijn, Heineken of PON. 

 

Wat kost een film? 

Dat is een veel gestelde vraag. En een antwoord is vaak heel vaag. Want je kan het zo gek maken als je zelf wil. Je kan het vergelijken met “wat kost een huis”. Dat begint bij ongeveer 100.000 en eindigt bij onbetaalbaar. Want: waar staat het huis, hoe is de afwerking, hoeveel grond zit erbij? Dat soort factoren spelen allemaal mee voor de prijs van een huis.

En dat geldt dus ook voor video of film. Wat voor apparatuur wordt er gebruikt, hoeveel tijd is er om op te nemen, waar moeten we opnemen en wie of wat moeten we inhuren? 

Om je toch wat handvatten te geven staan hieronder vanafprijzen die gelden bij ECHT FILM. 

Wil je een bruiloft laten vastleggen? Dat kan vanaf €600,- 

Wil je een aftermovie? De prijzen beginnen bij €1.200,-

Alles is mogelijk. Stuur je videovraag naar je op en ECHT FILM geeft een vrijblijvende prijsopgave. 

 

Hoe lang duurt het voor mijn video klaar is? 

Ook dit verschilt per video. Zodra de productie van de video is gestart spreken we af wanneer je het eindresultaat kunt verwachten.

Heb je heel snel iets nodig? Neem contact met op om te kijken wat er mogelijk is!